MAESTRO PRO

Maestro Pro on markkinoiden käytetyin ja nopeimmin kasvava ravintolaviihdealusta. Yhdellä ohjelmalla voit hoitaa taustamusiikin, karaoken, ravintolan sisäisen mainonnan sekä urheilukanavien näyttämisen. Kaikki palvelut toimivat saumattomasti yhteen, joten käyttö on helppoa ja vaivatonta. Windows 10 käyttöjärjestelmässä toimiva ohjelma antaa mahdollisuuden valita juuri sinun tilaasi sopivan laitteen.

Miten se toimii?

Lataa sovellus Windows kaupasta ja syötä tunnukset, liitä laite äänentoistojärjestelmään ja TV-ruutuun, jonka jälkeen kaikki on valmista käyttöä varten. Sisällön lataamista varten tarvitset verkkoyhteyden, mutta musiikki- ja karaokekappaleet on mahdollista ladata tietokoneelle, jolloin offline -käyttö on mahdollista. Palvelun hinnoittelu perustuu kiinteään kuukausihintaan tai esityskertoihin. Valitessasi Maestro Pro:n tiedät, ettei sinua sido pitkät määräaikaiset sopimukset, vaan voit irtisanoa palvelun silloin, kun itse haluat.


Karaoke

Maestro Pro:n karaoke on Suomen käytetyin nopeimmin kasvava karaokepalvelu ammattikäyttöön. Valtava, yli 50 000 karaokekappaleen kirjasto takaa laulettavaa kaikille. Tällä palvelulla erotut helposti kilpailijoista! Maestro Pro mainostaa uutuuksia asiakkaillenne automaattisesti, minkä ansiosta maineenne kulmakunnan ykköskaraokemestana kohoaa entisestään. Karaokeen voi liittää myös digitaalisen kappaletilauksen, joka toimii asiakkaidesi älypuhelimilla. Halutessaan ravintolaan voi asentaa myös tilaustabletteja. Maestro Pro mainostaa tämänkin toiminnon automaattisesti asiakkaillesi TV-ruuduilla aina kun ominaisuus on kytketty päälle. 

  Sport TV

Nyt Telian Liiga ja Nelosen Ruutu+ palvelun Maestro Pro:ssa! Näiden näyttämiseen et tarvitse kahta erillistä digiboksia, sillä molemmat sisällöt on samassa sovelluksessa!

LIIGA

TARJOILE JÄÄTÄVÄ KATTAUS!

Liigapaketti sisältää kaikki kautena 2018-2019 pelattavat matsit suorina lähetyksinä. Sadoista peleistä valitset, mitä milloinkin näytät. Anna siis asiakkaillesi elämyksiä, elokuun preseason-peleistä runkosarjaan ja playoffeista aina Kanada-maljan kohotukseen asti.

Ruutu+

VEIKKAUSLIIGA JA PALJON MUUTA

Näytä ravintolassasi kaikkea parasta pallosportia. Sisältö: Veikkausliiga, Suomen CUP, NBA, MM-rali, Superpesis, Vaahteraliiga, Cage, Salibandyliiga, sekä Lentopallon mestarienliiga

Music

Oikea ammattikäyttöön kehitetty taustamusiikkipalvelu, joka sopii kaikkiin asiakastiloihin. Palvelusta löydät helposti satoja valmiita alan ammattilaisten laatimia soittolistoja tyylilajin, tunnelman tai tilaisuuden mukaan. Halutessasi voit rakentaa myös omia listoja kymmenien miljoonien biisien valikoimasta.

Digital Signage 

Kasvata myyntiä näyttämällä parhaat tarjouksesi tilasi ruuduilla. Mainosnäyttö vuorottelee automaattisesti karaokebiisien kanssa.

Valitse, ajasta ja julkaise. Niin helppoa


Avaimet käteen -paketti

Kauttamme saat Maestro Pro:n avaimet käteen periaatteella. Valitse mitä ominaisuuksia haluat Maestroosi ja me asennamme kaiken valmiiksi, jonka jälkeen toimitamme tietokoneen ravintolaasi asennettuna.